Menu

Hej!

0 Comment

Når du aldrig at være kreativ pga. arbejde, tøjvask, indkøb (og netflix)?

Tager du på arbejde, kommer hjem, køber ind, laver mad og besvimer med mobilen i hånden eller foran netflix, selvom du aftenen forinden lovede dig selv, at du ikke ville gøre det?

Jeg søger dig, der drømmer om at være mere kreativ . Du har måske forskellige projekter i skuffen, måske tegning, fotografi, maleri m.m., men du når aldrig til det, og du har heller ikke plads til det – hverken fysisk eller mentalt.

Jeg har en mission. Min mission er at gøre mennesker modige og udfordre tankemønstre gennem kreativitet. Vi kan ikke forandre verden, hvis vi tænker og handler på samme måde. Jeg vil gerne være med til at skabe rummelige mennesker, der bruger begge hjernehalvdele.
Jeg ønsker mig mere kreativitet i verden.
Jeg hjælper mennesker med at udfolde deres kreativitet.

Kontakt mig hvis du vil høre mere.
Mail: trine@fuglesangsalle60.dk

Kærlig hilsen

Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *