Væksthus med solskin og mørke skyer, Aarhus. 
Foto: Trine Dueholm

Foto

Jeg har dyrket min interesse for tegning, maling og grafisk design i mange år på bl.a. som elev på Aalborg Kunstskole, Odder Højskole og diverse kurser, igennem udarbejdelse af plakater, programmer, lykønskningskort m.m. og gennem mit arbejdsliv som formand for Det Jyske Kammerkor, PR-assistent i Galleri C og marketing- og pressekoordinator på Den Jyske Opera. Først for nylig har jeg fattet stor interesse for fotografiet, hvor jeg synes, jeg kan bruge al min viden om farvelære, lys/skygge, komposition, det gyldne snit, design, beskæring, motiv m.m. Jeg fotograferer med min iPhone og redigerer og deler mine fotos på instagram. Mine motiver er ofte skæve vinkler på dagligdags ting som vejskilte, skyer, rust m.m. og gerne med kontrast mellem et råt urbant miljø og en lille fin blomst. Som så mange andre på instagram leger jeg med lys, motiv og perspektiv.

Se mange flere fotos på www.instagram.com/duewhizzer

Musikkens Hus, Aalborg.  Foto: Trine Dueholm
Musikkens Hus, Aalborg.
Foto: Trine Dueholm

 

Fugl ved Brabrandstien, Aarhus
Fugl ved Brabrandstien, Aarhus
Korn, Botanisk Have, Aarhus Foto: Trine Dueholm
Korn, Botanisk Have, Aarhus
Foto: Trine Dueholm
Væksthus med solskin og mørke skyer, Aarhus.  Foto: Trine Dueholm
Væksthus med solskin og mørke skyer, Aarhus.
Foto: Trine Dueholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>