Trine mobil 10112015 504

Ristede græskarkerner

Trine mobil 10112015 507
Hjemmelavede ristede græskarkerner. Foto: Trine Dueholm

Når I udhuler græskar til græskarlygter, så gem kernerne. De kan nemt ristes.

Ristede græskarkerner
Befri græskarkernerne for græskarkød og “tråde”, så er de klar.
Vend kernerne med olie og salt.
Bred dem ud på bagepapir og giv dem ca. 45 minutter ved 150 grader.
De skal være brune og gerne poppe lidt.
Serveres som halloween-snack, mens I nyder lyset fra græskarlygterne.

Tip: Tilføj krydderier efter eget valg, f.eks. paprika eller hvidløg. Du kan også vende dem i soya i stedet for salt og olie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>