Hvem står bag?

Drømmer du om at få din kreativitet til at gro? Jeg står klar med vandkanden, så du kan få dyrket de kreative projekter, du har liggende i skuffen. Jeg hjælper dig hele vejen i et sjovt og eksklusivt 1:1 forløb om kreativitet.
Begynd dit kreative liv nu!

Jeg har i 2014 haft min egen soloudstilling med fotografier og laver også collage og tegning. For mange år siden gik jeg på Aalborg Kunstskole, vandt priser med Det Jyske Kammerkor og sang solo i Budolfi Kirke i Aalborg.
Jeg har for nylig boet i Tampa, Florida, hvor jeg bl.a. var med i juryen i en kunstkonkurrence, solgte kort på markeder og holdt foredrag om opera på den lokale folkeskole. Jeg har designet plakater og et enkelt logo og flirter for tiden med grafisk facilitering.
Jeg er uddannet cand.mag. i Æstetik og Kultur, har en Akademiuddannelse i ledelse og utallige kurser og kortere uddannelser, bl.a. følger jeg for tiden et fag i kreativitet på State University of New York.
Jeg har 20 års erfaring med presse og marketing, som tekstforfatter, webmaster og social media manager hos Den Jyske Opera.

Før jeg sprang ud med min soloudstilling og en hverdag med kreativitet, følte jeg mig ofte usynlig og fanget i hamsterhjulet. Selv om jeg følte mig som en kreativ, nåede jeg aldrig til det i hverdagen, og jeg havde skufferne fyldt med pensler, maling, papir og lim, som aldrig så dagens lys. Nu brænder jeg for at hjælpe dig fra skuffeliv til skaberliv.

Kontakt mig på krea@trinedueholm.dk for at booke en samtale til 0 kr. hvor vi ser nærmere på dine kreative drømme og udfordringer. Så lægger vi en plan for, hvordan du kan begynde dit kreative liv i dag!

Kærlig hilsen
Kreativitetsmentor
Trine Dueholm
krea@trinedueholm.dk